ZZP-ers

Werk je graag aan mooie opdrachten in de ICT waar je al je kennis en expertise in kunt benutten? Samen met jou gaan wij op zoek naar die opdracht. Laat ons weten wat je zoekt en wij zorgen dat je snel aan de slag kunt. Onze pragmatische aanpak en persoonlijke benadering zorgt ervoor dat zzp’ers graag met ons samenwerken.

Wij hebben mooie opdrachtgevers en daar zijn wij trots op. SynProfs heeft o.a. grote raamcontracten bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (RVO, Agentschap Telecom, ACM, CPB), het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (NVWA, Staatsbosbeheer), Dienst ICT Uitvoering (DICTU), Justitie en Veiligheid (Kinderbescherming, NFI, Justid, Justis, Kansspelautoriteit, Slachtofferhulp Nederland), de Immigratie- en Naturalisatiedienst, Dienst Terugkeer & Vertrek, het Centraal Orgaan opvang asielzoekers en het Ministerie van Defensie.

Daarnaast leveren wij aan diverse bedrijven en semi-overheden, die bewust  kiezen voor onze persoonlijke aanpak en aandacht die we aan hun opdrachten/aanvragen geven.

Wij gaan op zoek naar een mooie opdracht voor jou. Een snelle en goede persoonlijke terugkoppeling is daarbij essentieel. Nadat je aan de slag bent stellen wij ons eveneens dienstbaar op en zorgen wij voor een efficiënt contract- urenregistratie- en facturatieproces.

Ben je zzp-er of ben je voornemens voor jezelf te gaan beginnen en wil je graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met één van onze recruiters of reageer via onderstaand formulier. We nemen snel contact met je op en bespreken dan graag de mogelijkheden met je.
Wil je nu al kijken of er een mooie opdracht open staat? Neem dan een kijkje op bij onze openstaande opdrachten.

Neem contact op met een van onze recruiters: