Voor opdrachtgevers


Waarom de professionals van SynProfs?

Op zoek naar één of meerdere ICT-professionals die tijdelijk uw team komen versterken? Kies dan voor SynProfs!

SynProfs is een salescollectief van zelfstandig professionals binnen recruitment en sales. Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen van (zelfstandige) ICT Professionals.  Zij werken commercieel samen en treden onder één naam naar buiten. Door samenwerking onder de naam SynProfs creëren we meerwaarde en synergie voor opdrachtgevers.

De voordelen voor u op een rij:

  • Kwaliteit en vakmanschap staan bij onze experts voorop. Onze Professionals hebben zich jarenlang bewezen op hun vakgebied. Stuk voor stuk zijn ze hoogopgeleid met minimaal 7 jaar werkervaring.
  • Communicatieve vaardigheden en sociale omgangsvormen behoren tot onze selectiecriteria. Onze Professionals zijn kundig in hun vak én goed in de omgang met mensen. 
  • U heeft de zekerheid van een goede match. Wij kennen al onze professionals persoonlijk en stellen SynProfessionals aan u voor die de juiste technische én communicatieve vaardigheden hebben. U bent verzekerd van de juiste man of vrouw op de juiste plaats.
  • Voldoet onze medewerker niet aan uw verwachtingen of valt hij uit door ziekte? Dan regelen wij onmiddellijk een andere SynProfessional voor u. Zo bent u verzekerd van continuïteit.
  • SynProfessionals beschikken over goede en aantoonbare referenties. Vanzelfsprekend hebben zij de juiste diploma’s aangevuld met eventuele benodigde certificaten.
  • Onze persoonlijke benadering maakt samenwerken aangenaam. U kent ons, wij kennen u en de ICT-Professionals. Daardoor kunnen ze u ook helpen als u snel tijdelijke medewerkers nodig heeft voor een ander project.

Neem contact met ons op!