Opdrachten

Schrijf je in

Ben je ZZP-er of leverancier en wil je (nu) niet reageren op een opdracht maar wel in aanmerking komen voor toekomstige opdrachten, schijf je dan alvast in.

Toegang tot mooie opdrachten

Zzp’ers of professionals in dienst bij onze leveranciers kunnen via SynProfs aan de slag bij diverse bedrijven en overheidsorganisaties. SynProfs heeft o.a. grote raamcontracten bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat  (RVO, Agentschap Telecom, ACM, CPB) het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (NVWA, Staatsbosbeheer), Justitie en Veiligheid (Kinderbescherming, NFI, Justid, Justis, Kansspelautoriteit, Slachtofferhulp Nederland) en Dienst ICT Uitvoering (DICTU).

Daarnaast leveren wij aan diverse bedrijven en semi-overheden, die bewust  kiezen voor onze persoonlijke aanpak en aandacht die we aan hun opdrachten/aanvragen geven. We verbinden professionals met onze opdrachtgevers en zorgen er voor dat zij samen succesvol kunnen zijn. Dat vinden wij leuk en daar zijn we ook goed in.
Ben je op zoek naar een opdracht? Wij brengen je graag in contact met onze opdrachtgevers.