Wie zijn wijPeter is sinds 2000 actief in de bemiddeling van (zelfstandige) ICT Professionals. Hij is begonnen bij de IT-Staffing Groep, één van de grootste IT-detacheringbureaus van Nederland. In 10 jaar tijd heeft hij hier het groeipad doorlopen van junior accountmanager naar Salesmanager. Na 10 jaar vond hij het tijd worden om werk te maken van zijn ambitie: werken als zelfstandig professional. In 2010 vond hij aansluiting bij Human Capital Partners, een maatschap van zelfstandige professionals. Drie jaar later werd het tijd om echt te gaan ondernemen. Samen met Anton Gomersbach richtte hij in 2013 SynProfs op.

“Samen sta je sterker! Met SynProfs zetten we een uniek concept neer, een verkoopkanaal voor de zelfstandige professional. Samenwerking met een focus op de lange termijn en uiteraard met persoonlijke aandacht”.


06 2703 6358

peter@synprofs.nl


Anton is sinds 2001 actief in de bemiddeling van (zelfstandige) ICT Professionals. Hij is zijn loopbaan begonnen bij de IT-Staffing Groep, één van de grootste IT-detacheringbureaus van Nederland. In 12 jaar tijd heeft hij hier het groeipad doorlopen van junior accountmanager naar Account Team Manager. Na 12 jaar wilde hij de uitdaging aangaan om zelf te ondernemen. Samen met Peter Theesing richtte hij in 2013 SynProfs op. 

“Samenwerking leidt tot succes. Met SynProfs voegen we waarde toe aan de zelfstandige professional én de opdrachtgever. Persoonlijk contact is daarbij heel belangrijk. Sales is mijn passie – in commercieel opzicht kom ik voor de zzp’er op”.


06 5469 4133

anton@synprofs.nl


Roald besloot in januari 2014 om na een loopbaan van ruim tien jaar in loondienst als zelfstandige verder te gaan. Als partner van SynProfs gaat hij het netwerk van opdrachtgevers en freelance IT- specialisten bedienen en uitbouwen. Roald rondde in 2001 zijn HBO-opleiding Personeel en Arbeid af werkt sindsdien in het IT-recruitment en detacheringvak. In de afgelopen jaren specialiseerde hij zich in de detachering van IT freelance specialisten. In de jaren dat hij bij IT-Staffing Groep, SSB-ICT, Pink Elephant NL en Nobel BV werkte bouwde hij een groot netwerk op van IT-specialisten en  opdrachtgevers.

“Plezier in werk leidt tot succes. Door daarbij samen te werken versterk je elkaar. Binnen SynProfs bundelen we onze kennis en onze netwerken. Op die manier komen we tot mooie resultaten”.


06 3756 3630

roald@synprofs.nl


Frank sloot zich in 2013 aan als partner van SynProfs. Hij heeft vele jaren inhoudelijke en commerciële ICT-ervaring bij de Rijksoverheid. Zij specialisatie: afstemming tussen ICT en het gebruik daarvan door de klant (= opdrachtgever, beheerder en gebruiker). Frank heeft een pragmatische, analytische en mensgerichte aanpak. Hij weet de belangen en verwachtingen van betrokkenen boven water te krijgen. Zijn er strijdige belangen of verwachtingen, dan komt hij door zijn technische en commerciële achtergrond tot concrete oplossingen voor alle partijen.

‘ICT is mensenwerk. En dus bepalen de professionals, hun onderlinge communicatie en manier van samenwerking de kwaliteit en het succes van ICT. SynProfs is erop gericht om die synergie tussen echte ICT-professionals voor elkaar te krijgen.’


06 2026 0132

frank@synprofs.nl


Gerard is sinds 1999 als account manager actief in de bemiddeling van (zelfstandige) ICT Professionals. Hij is zijn loopbaan begonnen bij de IT-Staffing Groep, één van de grootste IT-detacheringbureaus van Nederland. Na 7 jaar is hij bij GEOS aan de slag gegaan en heeft hier zowel vaste medewerkers als zelfstandige Professionals bemiddeld. Gerard heeft een technische IT achtergrond en zijn expertise ligt voornamelijk in het Oracle en SAP landschap.

Na 15 jaar loondienst is hij de uitdaging aangegaan om als ondernemer aan de slag te gaan onder de vlag van Synprofs. Wat hem hierbij zeer aanspreekt is dat samenwerking voorop staat.

“Samen sta je sterk. Als ondernemer ben je vanuit gezonde eigenwijsheid geneigd om dingen op je eigen manier te doen. Daar is niets mis mee maar om dat langere tijd vol te houden kan lastig zijn. Daarom heb je slimme en betrouwbare partners nodig. Vanuit ieders eigen expertise en netwerk elkaar scherp houden om de klantwaarde, marktpositie en nieuwe ontwikkelingen te kunnen blijven volgen.

Daarnaast biedt SynProfs toegevoegde waarde voor opdrachtgevers wanneer je kunt doorverwijzen naar partners voor vraagstukken die buiten je eigen expertisegebied liggen. Zo biedt SynProfs een totaaloplossing binnen één netwerk.”


06 1502 1386

gerard@synprofs.nl


Jef is sinds 2005 actief in de bemiddeling van (zelfstandige) ICT Professionals. Hij is begonnen bij de IT-Staffing Groep als recruiter en doorgegroeid naar accountmanager. Na 10 jaar in loondienst werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en is hij gestart als zelfstandige en partner bij SynProfs. De afgelopen jaren heeft hij onder andere de rol van interim resource consultant vervuld bij Capgemini en LINKIT. Zijn focus ligt op het bemiddelen van ICT Professionals met als doel de juiste professional op de juiste plek, zodat zowel de ICT Professional als de opdrachtgever zich kunnen richten op hun core business.

“Individueel sterk, samen nog sterker! Door samen te werken -het delen van ons netwerk, kennis en ervaring- zijn wij nog beter in staat om ICT-Professionals te begeleiden en opdrachtgevers te ontzorgen”.


06 1173 5698

jef@synprofs.nl


Sander werkt na een start in de kantoormachine branche sinds 2001 binnen de IT-sector. Bij Sogeti heeft hij vanuit commerciële rollen, als delivery manager en people manager ervaring opgedaan met alle aspecten van IT-sourcing op zowel resultaatgerichte als detacheringsbasis. Dit betekent dat hij de belangen van professional, klant en leverancier goed begrijpt en daarin de juiste balans kan vinden.

Sinds 2017 is Sander actief in het bij elkaar brengen van toppers in het IT-vak voor opdrachten van eigen klanten en heeft bij SynProfs aansluiting gevonden om specifiek aanvragen vanuit de Rijksoverheid invulling te geven.

“Steeds verdergaande digitalisering geeft in dit werk het risico dat opdrachten anoniem via portalen verlopen en daarmee het persoonlijk contact naar de achtergrond verdwijnt. Net als SynProfs geloof ik daar niet in en maak me hard voor een persoonlijk, klant- en professional gericht contact en een langdurige relatie door net even dat beetje extra te doen. Mijn ervaring is dat alleen dan een optimale match voor zowel professional als klant mogelijk is.”


06-53424491

sander@synprofs.nl