Wie zijn wijPeter is sinds 2000 actief in de bemiddeling van (zelfstandige) ICT Professionals. Hij is begonnen bij de IT-Staffing Groep, één van de grootste IT-detacheringbureaus van Nederland. In 10 jaar tijd heeft hij hier het groeipad doorlopen van junior accountmanager naar Salesmanager. Na 10 jaar vond hij het tijd worden om werk te maken van zijn ambitie: werken als zelfstandig professional. In 2010 vond hij aansluiting bij Human Capital Partners, een maatschap van zelfstandige professionals. Drie jaar later werd het tijd om echt te gaan ondernemen. Samen met Anton Gomersbach richtte hij in 2013 SynProfs op.

“Samen sta je sterker! Met SynProfs zetten we een uniek concept neer, een verkoopkanaal voor de zelfstandige professional. Samenwerking met een focus op de lange termijn en uiteraard met persoonlijke aandacht”.


06 2703 6358

peter@synprofs.nl


Anton is sinds 2001 actief in de bemiddeling van (zelfstandige) ICT Professionals. Hij is zijn loopbaan begonnen bij de IT-Staffing Groep, één van de grootste IT-detacheringbureaus van Nederland. In 12 jaar tijd heeft hij hier het groeipad doorlopen van junior accountmanager naar Account Team Manager. Na 12 jaar wilde hij de uitdaging aangaan om zelf te ondernemen. Samen met Peter Theesing richtte hij in 2013 SynProfs op. 

“Samenwerking leidt tot succes. Met SynProfs voegen we waarde toe aan de zelfstandige professional én de opdrachtgever. Persoonlijk contact is daarbij heel belangrijk. Sales is mijn passie – in commercieel opzicht kom ik voor de zzp’er op”.


06 5469 4133

anton@synprofs.nl


Roald besloot in januari 2014 om na een loopbaan van ruim tien jaar in loondienst als zelfstandige verder te gaan. Als partner van SynProfs gaat hij het netwerk van opdrachtgevers en freelance IT- specialisten bedienen en uitbouwen. Roald rondde in 2001 zijn HBO-opleiding Personeel en Arbeid af werkt sindsdien in het IT-recruitment en detacheringvak. In de afgelopen jaren specialiseerde hij zich in de detachering van IT freelance specialisten. In de jaren dat hij bij IT-Staffing Groep, SSB-ICT, Pink Elephant NL en Nobel BV werkte bouwde hij een groot netwerk op van IT-specialisten en  opdrachtgevers.

“Plezier in werk leidt tot succes. Door daarbij samen te werken versterk je elkaar. Binnen SynProfs bundelen we onze kennis en onze netwerken. Op die manier komen we tot mooie resultaten”.


06 3756 3630

roald@synprofs.nl


Martijn sloot zich in 2014 bij SynProfs aan als partner. Van 2002 tot 2011 vervulde hij als freelancer succesvol diverse ICT-Project & Programma managementrollen bij eindklanten als ABNAMRO, ING, AkzoNobel en SNS Reaal. Martijn heeft ruime probleemoplossende projectmanagement kennis met een sterke focus op relatiemanagement. In combinatie met zijn commerciële ervaring en zijn MBA-opleiding versterkt hij het team van SynProfs als één van de aanspreekpunten voor nieuwe prospects en bestaande klanten.

“Servicegeoriënteerd, een sterke klantfocus, positief, resultaatgericht, snel beslissen, kwartiermaker en bruggenbouwer in de ICT-detachering, werving en selectie: dit zijn de kernwaarden waar wij voor staan binnen SynProfs. Met mijn enthousiasme en commercialiteit lever ik hier een positieve bijdrage aan”.


06 4844 9214

martijn@synprofs.nl


Frank sloot zich in 2013 aan als partner van SynProfs. Hij heeft vele jaren inhoudelijke en commerciële ICT-ervaring bij de Rijksoverheid. Zij specialisatie: afstemming tussen ICT en het gebruik daarvan door de klant (= opdrachtgever, beheerder en gebruiker). Frank heeft een pragmatische, analytische en mensgerichte aanpak. Hij weet de belangen en verwachtingen van betrokkenen boven water te krijgen. Zijn er strijdige belangen of verwachtingen, dan komt hij door zijn technische en commerciële achtergrond tot concrete oplossingen voor alle partijen.

‘ICT is mensenwerk. En dus bepalen de professionals, hun onderlinge communicatie en manier van samenwerking de kwaliteit en het succes van ICT. SynProfs is erop gericht om die synergie tussen echte ICT-professionals voor elkaar te krijgen.’


06 2026 0132

frank@synprofs.nl


Alexander stapte met elf jaar commerciële ervaring in 2008 de ICT-sector in. Bij Sogeti verzorgde hij gedurende vijf jaar de contacten met enkele grote Nederlandse financiële klanten op het gebied van IT-sourcing. Een goede wisselwerking tussen opdrachtgever en de professional stond centraal voor het succes van de opdracht. In 2014 heeft Alexander zich als partner bij SynProfs aangesloten om opdrachtgevers maximaal te ondersteunen bij het vinden van de juiste kennis en capaciteit.

“De zorg wegnemen van opdrachtgevers en zelfstandige professionals is een klus die focus, persoonlijke aandacht en daadkracht nodig heeft. Met mijn SynProfs collega’s leveren wij resultaat zonder zonder onnodige ballast”.


06 5137 6414

alexander@synprofs.nl


Gerard is sinds 1999 als account manager actief in de bemiddeling van (zelfstandige) ICT Professionals. Hij is zijn loopbaan begonnen bij de IT-Staffing Groep, één van de grootste IT-detacheringbureaus van Nederland. Na 7 jaar is hij bij GEOS aan de slag gegaan en heeft hier zowel vaste medewerkers als zelfstandige Professionals bemiddeld. Gerard heeft een technische IT achtergrond en zijn expertise ligt voornamelijk in het Oracle en SAP landschap.

Na 15 jaar loondienst is hij de uitdaging aangegaan om als ondernemer aan de slag te gaan onder de vlag van Synprofs. Wat hem hierbij zeer aanspreekt is dat samenwerking voorop staat.

“Samen sta je sterk. Als ondernemer ben je vanuit gezonde eigenwijsheid geneigd om dingen op je eigen manier te doen. Daar is niets mis mee maar om dat langere tijd vol te houden kan lastig zijn. Daarom heb je slimme en betrouwbare partners nodig. Vanuit ieders eigen expertise en netwerk elkaar scherp houden om de klantwaarde, marktpositie en nieuwe ontwikkelingen te kunnen blijven volgen.

Daarnaast biedt SynProfs toegevoegde waarde voor opdrachtgevers wanneer je kunt doorverwijzen naar partners voor vraagstukken die buiten je eigen expertisegebied liggen. Zo biedt SynProfs een totaaloplossing binnen één netwerk.”


06 1502 1386

gerard@synprofs.nl