Wat is SynProfs


SynProfs is een netwerk collectief voor zelfstandige ICT-professionals

Samen sta je sterk. Als het gaat om expertise, sales en waarde die je hebt voor de klant. Onze professionals werken per expertisegebied commercieel samen – zonder aan allemaal verplichtingen vast te zitten.

Onze professionals kennen elkaar persoonlijk en zetten zich proactief voor elkaar in. Zo profiteren ze van de commerciële mogelijkheden binnen elkaars netwerk. Natuurlijk vergeten wij je niet te belonen bij een succesvolle lead.

SynProfs faciliteert dit proces met recruitment en accountmanagement.

Zo zijn we hét salesnetwerk voor de zelfstandige ICT-professional.

Word je ingezet op een opdracht?

Dan maken wij in nauw overleg met jou afspraken over het uurtarief met de opdrachtgever. Vervolgens sluit jij, indien mogelijk, rechtstreeks een contract af met de klant. Ook factureer jij aan de klant, zonder tussenkomst van SynProfs. Daardoor kunnen wij de focus leggen op commerciële activiteiten. Dit scheelt tijd, energie en focus – zowel voor jou als voor ons.

Eens per kwartaal houden we werkoverleg met de SynProfs-collega’s. Tijdens dit overleg bespreken wij commerciële ontwikkelingen. Daarnaast is het belangrijk om je collega’s te kennen: dit maakt het makkelijker om leads met elkaar te delen.

-1_foto_pont_2

SynProfs bestaat uit verschillende expertisegebieden.

Elke expertisegebied heeft een eigen sales/recruiter die de markt van dat expertisegebied kent. Daarnaast kennen SynProfessionals elkaar persoonlijk. Zo profiteren zij van kansen binnen elkaars netwerk.

SynProfs is transparant en integer.

De belangen van de zelfstandige professional staan bij ons voorop.

SynProfs staat voor synergie.

De filosofie achter SynProfs is dat je synergie kunt bereiken wanneer je samenwerkt met andere zelfstandige professionals. Samen bereik je meer dan wanneer je alleen in de markt staat.