Highlights

De mooie Utrechtse grachten

Na een succesvolle periode en veel hard werken hoort er ook ontspanning bij!!
Ons teamuitje op de grachten van Utrecht was weer geslaagd! Daarna lekker gegeten en Utrecht in… Lees meer

Na een succesvolle periode en veel hard werken hoort er ook ontspanning bij!!
Ons teamuitje op de grachten van Utrecht was weer geslaagd! Daarna lekker gegeten en Utrecht in voor een paar drankjes….
Wil jij er de volgende keer gezellig bij zijn? We zijn op zoek naar een recruiter…

Ons logo op de muur…

Hier zijn we toch wel trots op...

We zijn verhuisd!

Yes!!!! We zijn verhuisd...Na 9 mooie jaren in de "Drommedaris" werd het tijd voor een volgende stap. Bij groei en ambitie hoort een passende locatie...en die hebben we gevond… Lees meer

Yes!!!! We zijn verhuisd...Na 9 mooie jaren in de "Drommedaris" werd het tijd voor een volgende stap. Bij groei en ambitie hoort een passende locatie...en die hebben we gevonden. Onze nieuwe kantoor bevindt zich in ./DOTSLASH UTRECHT, dé ‘place to be’ voor start-ups en scale-ups in de omgeving Utrecht en op loopafstand van onze oude kantoor.

Samen succesvol op een mooi project bij DICTU

Over samen succesvol gesproken! Met onze partner Sogeti hebben we een fantastisch project mogen doen bij de Dienst ICT Uitvoering (DICTU), één van de grotere ICT-dienstverlene… Lees meer

Over samen succesvol gesproken! Met onze partner Sogeti hebben we een fantastisch project mogen doen bij de Dienst ICT Uitvoering (DICTU), één van de grotere ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid.

DICTU ondersteunt de primaire processen van de ministeries van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Samen met Sogeti hebben we drie Apex-consultants en vijf testers geleverd. Mooi om deze partner in beleid, uitvoering en toezicht in de digitaliserende samenleving te mogen ondersteunen in hun werk!