Highlights

SynProfs geselecteerd als preferred supplier voor IND, COA en DT&V!

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) en Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V), hebben na een Europees aanbestedingstraject Sy… Lees meer

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) en Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V), hebben na een Europees aanbestedingstraject SynProfs geselecteerd als één van de 8 partners voor de externe inhuur van IT-professionals.
De komende 4 jaar zullen we uiteenlopende rollen invullen voor de drie instanties, waaronder ICT’ers voor informatieanalyse, projectmanagement, functioneel beheer, technisch ontwerp/applicatieontwikkeling, testmanagement, applicatiebeheer en systeemontwikkeling. De opdracht heeft een waarde van meer dan €130 miljoen.

Kerst bij SynProfs

SynProfs wenst iedereen een fijne kerst en een heel gelukkig nieuwjaar!

Ministerie van Defensie gunt aanbesteding inhuur ICT-Professionals aan ons!

Het ministerie van Defensie heeft SynProfs BV geselecteerd als één van de 7 leveranciers voor de inhuur van ICT-Professionals. De raamovereenkomst gaat in op 01 maart 2023, he… Lees meer

Het ministerie van Defensie heeft SynProfs BV geselecteerd als één van de 7 leveranciers voor de inhuur van ICT-Professionals. De raamovereenkomst gaat in op 01 maart 2023, heeft een looptijd van 4 jaar en een geraamde totale opdrachtwaarde van 300 miljoen euro. Daar mogen we best een beetje trots op zijn!

Wat doet het ministerie van Defensie?
Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld.

De mooie Utrechtse grachten

Na een succesvolle periode en veel hard werken hoort er ook ontspanning bij!!
Ons teamuitje op de grachten van Utrecht was weer geslaagd! Daarna lekker gegeten en Utrecht in… Lees meer

Na een succesvolle periode en veel hard werken hoort er ook ontspanning bij!!
Ons teamuitje op de grachten van Utrecht was weer geslaagd! Daarna lekker gegeten en Utrecht in voor een paar drankjes….
Wil jij er de volgende keer gezellig bij zijn? We zijn op zoek naar een recruiter…

Ons logo op de muur…

Hier zijn we toch wel trots op...

We zijn verhuisd!

Yes!!!! We zijn verhuisd...Na 9 mooie jaren in de "Drommedaris" werd het tijd voor een volgende stap. Bij groei en ambitie hoort een passende locatie...en die hebben we gevond… Lees meer

Yes!!!! We zijn verhuisd...Na 9 mooie jaren in de "Drommedaris" werd het tijd voor een volgende stap. Bij groei en ambitie hoort een passende locatie...en die hebben we gevonden. Onze nieuwe kantoor bevindt zich in ./DOTSLASH UTRECHT, dé ‘place to be’ voor start-ups en scale-ups in de omgeving Utrecht en op loopafstand van onze oude kantoor.

Samen succesvol op een mooi project bij DICTU

Over samen succesvol gesproken: Met onze partner Sogeti hebben we een fantastisch project mogen doen bij de Dienst ICT Uitvoering (DICTU), één van de grotere ICT-dienstverlene… Lees meer

Over samen succesvol gesproken: Met onze partner Sogeti hebben we een fantastisch project mogen doen bij de Dienst ICT Uitvoering (DICTU), één van de grotere ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid.

DICTU ondersteunt de primaire processen van de ministeries van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Samen met Sogeti hebben we drie Apex-consultants en vijf testers geleverd. Mooi om deze partner in beleid, uitvoering en toezicht in de digitaliserende samenleving te mogen ondersteunen in hun werk!