Highlights

SynProfs preferred supplier voor ministeries van Infrastructuur en Waterstaat

SynProfs BV is geselecteerd als preferred supplier voor de inhuur van ICT-Professionals ten behoeve van de ministeries van Infrastructuur en Waterstaat (inclusief Rijkswaterst… Lees meer

SynProfs BV is geselecteerd als preferred supplier voor de inhuur van ICT-Professionals ten behoeve van de ministeries van Infrastructuur en Waterstaat (inclusief Rijkswaterstaat), Financiën, Algemene Zaken en de Nederlandse Emissieautoriteit.
De komende 4 jaar zullen we uiteenlopende ICT rollen invullen voor de vier instanties.

SynProfs geselecteerd als preferred supplier voor IND, COA en DT&V!

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) en Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V), hebben na een Europees aanbestedingstraject Sy… Lees meer

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) en Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V), hebben na een Europees aanbestedingstraject SynProfs geselecteerd als één van de 8 partners voor de externe inhuur van IT-professionals.
De komende 4 jaar zullen we uiteenlopende rollen invullen voor de drie instanties, waaronder ICT’ers voor informatieanalyse, projectmanagement, functioneel beheer, technisch ontwerp/applicatieontwikkeling, testmanagement, applicatiebeheer en systeemontwikkeling. De opdracht heeft een waarde van meer dan €130 miljoen.

Kerst bij SynProfs

SynProfs wenst iedereen een fijne kerst en een heel gelukkig nieuwjaar!

Ministerie van Defensie gunt aanbesteding inhuur ICT-Professionals aan ons!

Het ministerie van Defensie heeft SynProfs BV geselecteerd als één van de 7 leveranciers voor de inhuur van ICT-Professionals. De raamovereenkomst gaat in op 01 maart 2023, he… Lees meer

Het ministerie van Defensie heeft SynProfs BV geselecteerd als één van de 7 leveranciers voor de inhuur van ICT-Professionals. De raamovereenkomst gaat in op 01 maart 2023, heeft een looptijd van 4 jaar en een geraamde totale opdrachtwaarde van 300 miljoen euro. Daar mogen we best een beetje trots op zijn!

Wat doet het ministerie van Defensie?
Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld.