tester

  • 36 uur
  • assen
  • 01-12-2022

Opdrachtomschrijving

We zoeken een senior tester die tevens ketentesten kan organiseren en uitvoeren. Daarnaast zoeken we een tester die vorm kan geven aan het geautomatiseerd testen. Het werk bij het MijnRVO team is divers.- Als lid van het scrumteam werk je in 3-weekse sprints aan de op te leveren functionaliteit.- Als tester ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van systeemtests, systeemintegratietests en regressietests op het mijnRVO.nl portaal.- Je helpt bij het opzetten en uitbreiden van de testautomatisering.- Je rapporteert en bespreekt je bevindingen met de developer en/of de business analyst.- Je werkt nauw samen met developers, tester, business analyst en product owner.- Je werkt nauw samen met leden van andere teams m.b.t. de interactie tussen het portaal en de backend systemen.- Je schrijft voor iedere release een VGA om de release te kunnen promoten door de OTAP heen.- Je voert zelf de installaties uit op de testomgevingen.- Je schrijft werkinstructies voor o.a. FAB.- Je legt kennis vast in de team wiki.- Je geeft ondersteuning aan FAB en helpt mee om de Ketentesten uit te voeren.- Je bent kritisch op de gehanteerde processen en adviseert het team om een continue verbetering te bewerkstelligen.

Achtergrond opdracht

De applicatie is opgezet in verschillende technieken- JAVA- Angular- Servicebouw SOAP & REST- Javascript & CSS - Spring framework- CI/CD tools zoals Jenkins- Build tool maven- Linux

Functie eisen

Testen Professional, TMAP NEXT Foundation, HBO kennisniveau of hoger

Tmap gecertificeerd

Aantoonbare ervaring als tester

Aantoonbare ervaring met SQL Developer, SoapUI, CI/CD tools zoals Jenkins, Jira, Unix/Linux

Aantoonbare ervaring met testautomatisering.

Aantoonbare relevante ervaring met Agile/Scrum werken

Functie wensen

Topdesk, Jira, Git, Jenkins, Confluence, Technische kennis - ervaring met testautomatsering. Kennis van regressietesten en het automatiseren hiervan. Kennis van Unix/Linux command line interface. Scripting kennis.Ervaring met containerisatie zoals Docker en Kubernetes is een pré.

Heb je interesse?

Reageer dan via onderstaand formulier of neem contact op met de hiernaast vermelde contactpersoon.

Reageer voor 04-11-2022 11:00

Contactpersoon