Technisch projectleider platformintegratie Subdomein EOV

  • 24 uur
  • 't Harde
  • 01-05-2023
  • 12 maanden

Voor onze klant Defensie zijn wij op zoek naar een Technisch projectleider platformintegratie Subdomein EOV

Opdrachtomschrijving

U bent als technisch projectleider binnen het Subdomein EOV flexibel inzetbaar en betrokken bij diverse complexe midlifeupdates en complexe EOV projecten. Als technisch projectleider coordineert u de integratie van diverse EOV / C4I&I systemen in de platformen en draagt zorg voor GFE gereedheid naar een leverancier. Tijdens dit complexe proces bewaakt u de technische engineerings voortgang, coordineert de afstemming met diverse relevante stakeholders binnen en buiten de defensie organisatie. U heeft o.a. contacten met engineers, leveranciers, normstellers,systeemmanagers, assortimentsmanagers, operationele eenheden, herstelwerkplaatsen etc. U bent verantwoordelijk voor aanschaf van nieuwe relevante aspecten via het reguliere ATB proces, u draagt zorg voor groene stip overleggen met verwerving, u draagt er zorg voor dat er verificatietesten worden uitgevoerd en systemen gevalideerd worden. Kwaliteit is daarmee een belangrijk aspect in uw werkzaamheden. U legt verantwoording af aan aan de projectmanager / programmamanager die eindverantwoordelijk is. U heeft daarmee niet alleen een uitvoerende, sturende maar ook een adviserende rol in het integratieproces van C4I&I comms en EOV systemen in platformen.

Achtergrond opdracht

COC2 en I&V

De afdeling COC2 en I&V is dé defensieleveranciers van complete systemen en applicaties, ten behoeve de KMar en Inlichtingen & Veiligheid domein. De afdeling draagt op basis van diepgaande kennis van bedrijfsvoering gebruikers- en instandhoudingsprocessen bij aan de vertaling van eisen en wensen naar concrete specificaties, hetzij t.b.v. een eigen software-ontwikkeltraject dan wel t.b.v. een extern aan te besteden ontwikkelopdracht. De afdeling is daarnaast verantwoordelijk voor het in stand te houden van deze systemen. De afdeling levert tevens (ook on site) support op de door de afdeling geleverde systemen en levert technische assistentie bij de implementatie en vervanging van deze systemen. De werkzaamheden worden verricht binnen het subdomein EOV waar u dedicated werkzaam voor bent. Het subdomein EOV is een multifunctioneel team dat gecoördineerd wordt vanuit de afdeling COC2 en I&V van het JIVC. Het subdomein EOV staat voor wendbaarheid, betrokkenheid, een uniforme werkwijze en het borgen en delen van kennis. Aan de hand van deze werkwijze worden onze operationele partners effectief voorzien in de realisatie en beheer van EOV (wapen)systemen en diensten. Elektronische OorlogVoering is van vitaal belang voor bescherming van eigen mensen en middelen, het opbouwen situational awareness (o.a. detectie van dreigingen), het verzamelen van inlichtingen, het verstoren, misleiden en het degraderen of uitschakelen van vijandelijke systemen.

Functie eisen

Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het laten uitvoeren van validatie testen en verificatietesten voor technische systeem componenten

Kandidaat heeft een goede uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands, Duits en Engels, in woord en geschrift, niveau B1. Deze eis wordt getoetst in het toelichtend gesprek.

Kandidaat heeft tenminste een afgeronde MAVO opleiding.

Kandidaat dient het diploma te kunnen overleggen.

Kandidaat is in het bezit van het certificaat Prince 2 foundation

Kandidaat is in het bezit van een geldig rijbewijs B

Kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als technisch projectleider systeemintegratie of vergelijkbare functie. 

Kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het adviseren t.b.v. van integratievraagstukken in grootschalige complexe (> 1 miljn euro en meer dan 3 stakeholders buiten het projectteam) system engineerings projecten

Functie wensen

1. Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 4 jaar aantoonbare werkvaring met Interceptie en Analyse van Low Propability of Intercept Radiosignalen.

2. Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in een internationale projectomgeving

3. Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van radio en communicatiesystemen, C4I&I middelen.

4. Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring met leveren van input voor technische requirements voor programma’s van eisen

5. Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring met niet coöperatieve detectie en locatiebepaling van zenders; tevens van detectie, demodulatie en decodering van uitgezonden datasignalen

6. Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 4 jaar aantoonbare kennis en ervaring van positiebepalende apparatuur (GPS, Glonas etc.) en hun werking; tevens van propagatie van HF-, VHF-, UHF en SHF Radiosignalen.

Heb je interesse?

Reageer dan via onderstaand formulier of neem contact op met de hiernaast vermelde contactpersoon.

Reageer voor 22-03-2023 11:00

Contactpersoon