systeembeheerder

  • 36 uur
  • den haag
  • 01-04-2023

Opdrachtomschrijving

De werkzaamheden worden op locatie in Den Haag uitgevoerd. Het is niet mogelijk om thuis te werken.Er kan eventueel eerder worden gestart als de screening al (snel) beschikbaar is.Verantwoordelijk voor het creƫren van nieuwe oplossingen met Microsoft Windows (geen Azure) en Citrix producten;Verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten en problems Microsoft Windows (geen Azure) en Citrix producten;Vertalen van high level ontwerpen naar bouwbare oplossingen;Aanvullend wordt gevraagd om kennis op het gebied van Ivanti en Powershell;Uitvoeren van werkzaamheden in SINA (gewenst);Onderhoudt contacten met klanten en dienstverlening vanuit DICTU;Onderhoudt documentatie (technisch en functioneel);Stemt af met betrokken teams.

Achtergrond opdracht

Het team levert diensten op het gebied van werkplekomgevingen en aanverwante zaken aan de klanten van DICTU in een domein waarin hoge beveilingsnormen van toepassing zijn. De omgevingen zijn klein maar complex vanwege hoge eisen en non-cloud. De kandidaat zal gevraagd worden een VGB (B) van de AIVD te verkrijgen. Het totale team bestaat uit een kleine 25 medewerkers waarvan ongeveer 7 medewerkers daadwerkelijk verantwoordelijk zijn voor de levering en doorontwikkeling van de werkplek. Het team als geheel is verantwoordelijk voor de totale dienstverlening (van servicedesk tot netwerkbeheer). DICTU beheert voor haar klanten niet alleen de werkplekken maar ook de infrastructuur in de meest brede zin van het woord. De werkzaamheden worden op een agile manier uitgevoerd; dit betekent dat de kandidaat de agile werkwijze onderschrijft en er ook affiniteit/ervaring mee heeft.

Functie eisen

Hoogwaardige kennis van architectuur van omgevingen waaronder ook de Microsoft Windows (geen Azure), Citrix, Ivanti en PowershellHoogwaardige kennis van automatiseringstechnieken en infrastructuren

Mondelingen en klantgerichte vaardigheden

Microsoft certified (met name server 2016)

Citrix certified

Ivanti en Powershell

HBO Werk- en denkniveau


Heb je interesse?

Reageer dan via onderstaand formulier of neem contact op met de hiernaast vermelde contactpersoon.

Reageer voor 22-03-2023 11:00

Contactpersoon