Sr. Cloud Engineer R2

  • 36 uur
  • Maasland
  • 01-09-2024
  • 6 maanden

Voor onze klant Defensie zijn wij op zoek naar een Sr. Cloud Engineer R2

Opdrachtomschrijving

Defensie is opzoek naar een Cloud (automation) engineer. Als lid van ons agile team ontwikkel en beheer je mee aan ons private cloud platform die verschillende virtualisatieservices levert (voornamelijk op VMware gebaseerd) binnen het IaaS-portfolio. De rol van Cloud (automation) engineer zal gericht zijn op de (door)ontwikkeling en ondersteuning van het platform, de selfservice-applicaties van het platform (portals en API's) en het toenemende geautomatiseerde gebruik van platform door Applicatie en Software Development-teams mogelijk te maken. In de dagelijkse werkzaamheden ondersteun en adviseer je beheerteams bij het verder ontwikkelen en automatiseren door middel van workflows en code met
behulp van automation software.

Achtergrond opdracht

Defensie heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om een stabiel private cloud-platform op te ztten. Een omgeving ingericht op basis van cloud native technieken. Het multidisciplinaire team heeft dit platform op een Agile-werkwijze opgebouwd. Er zijn drie scrum-teams die werken aan optimalisaties, verbeteringen, implementaties en onboarding van nieuwe klanten. In een tubulente omgeving waar Defensie zijn gehele IT vernieuwd is dit team vooruitstrevend en vooroplopend met alle uitdagingen die daarbij horen.

Functie eisen

- Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met containertechnieken.
- Kandidaat heeft tenminste taalniveau Nederlands C1.

Kandidaat heeft tenminste een aantoonbare afgeronde studie op HBO-niveau (Diploma) of een relevante vergelijkbare certificering.

Kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbaar werkervaring op HBO werk- en denkniveau
Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met (en kennis van) Cloud Native tooling zoals; Kubernetes, Rancher, Argo

Functie wensen

Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring met technisch schrijven, zoals bijvoorbeeld het schrijven van een technisch ontwerp.
Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring met zowel Linux OS als Ubuntu en RHEL.
Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een Enterprise-omgeving.
Kandidaat is bij voorkeur Certified Kubernetes Administrator (certificaat)

Heb je interesse?

Reageer dan via onderstaand formulier of neem contact op met de hiernaast vermelde contactpersoon.

Contactpersoon