Senior Security Ontwerper

  • 24 uur
  • Soesterberg
  • 01-05-2023
  • 12 maanden

Voor onze klant Defensie zijn wij op zoek naar een Senior Security Ontwerper

Opdrachtomschrijving

Wij zoeken een Senior Security Ontwerper met DevOps ervaring. Jij neemt deel aan de realisatie van een project dat voorziet in een nieuw platform waarop diverse security tooling draait. Jouw taken bestaan uit het zelfstandig ontwerpen van systeem architecturen waaronder het vaststellen requirements, bedenken en beschrijven van netwerken en systeemfuncties en de routering van complexe datastromen. Je bent in staat om security ontwerpers, architecten, engineers en beheerders die deel uitmaken van het team functioneel aan te sturen en te begeleiden waar nodig zowel op ontwerp als op beheer vraagstukken. Je bent degene die het voortouw neemt om technische ontwerpvraagstukken op te lossen in samenspraak met de diverse technische uitvoerende partijen en komt hierbij tot gewenste resultaten. Je hebt je relevante ervaring in het security monitoring domein en kent actuele security monitoring oplossingen en technieken en hebt een uitstekend inzicht en overzicht van actueel toegepaste infrastructuur componenten zoals netwerk, storage & filesystemen, Linux, databases, messaging, log collectie technieken en DevOps technieken inzake deployment, tuning en automation van applicaties. Je hebt ruime ervaring met Elastic, Kafka, Logstash, Ansible, contrainerplatformen zoals kubernetes en docker als ook virtualisatieplatformen. Tot slot vervul je een belangrijke rol om de kennis van de diverse ontwerpen en bijbehorende beheersaspecten van het platform vast te leggen en zorgvuldig over te dragen aan andere partijen.

Achtergrond opdracht

Het projectmatig realiseren van een Elastic platform en zorgdragen dat dit inclusief kennisoverdracht goed in beheer komt.

Functie eisen

Kandidaat heeft eerder een senior / lead rol ingevuld bij vorige werkgever(s) op tactisch en operationeel niveau.

Kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO / BC (bachelor) opleiding. Diploma moet zijn behaald.

Kandidaat beschikt over een Elastic Engineer en Observability certificering. Certificaat moet zijn behaald.

Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met systeem ontwerp en (security) architectuur

Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met ontwerpen van security oplossingen ten behoeve van Security Operations Centers.

Functie wensen

Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal3 jaar aantoonbare ervaring met systeemontwerp van complete infrastructuren binnen complexe omgevingen, bij voorkeur binnen de overheid.

Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met DevOps en DevOps technieken.

Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het opstellen en reviewen van technische ontwerpen voor (security) applicaties en onderliggende (cloud) infrastructuren.

Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met ontwerp en beheer(aspecten) van Elastic clusters

Kandidaat heeft bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding richting richting Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Systeemmanagement, BI (Bedrijfskundige Informatica) , I(C)T of IV (Informatie Voorziening), Cybersecurity

Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met ontwerp van messaging platformen en bij voorkeur Apache Kafka

Heb je interesse?

Reageer dan via onderstaand formulier of neem contact op met de hiernaast vermelde contactpersoon.

Reageer voor 28-03-2023 10:00

Contactpersoon