Senior Projectmanager Security

 • 36 uur
 • Den Haag, Koningskade 4
 • 29-07-2024
 • 5 maanden

Voor onze klant SSC-ICT zijn wij op zoek naar een Senior Projectmanager Security

Opdrachtomschrijving

Het SSC-ICT Security Operations Center heeft bij het realiseren van haar (strategische) jaarplandoelstellingen en het aansluiten van nieuwe opdrachtgevers behoefte aan een projectmanager die in staat is om complexe security projecten uit te voeren met diverse samengestelde teams (Agile). Bij de start van de opdracht is het gewenst om de reeds lopende onboarding trajecten in zicht (en control) te krijgen en de voorbereidingen te nemen voor een tweetal strategische projecten zodat deze gepland en uitgevoerd kunnen gaan worden. De projectmanager onderhoudt hiervoor de benodigde contacten met onze klanten, leveranciers en coƶrdineert de diverse werkzaamheden die nodig zijn vanuit SSC-ICT t.b.v. de voorbereidingen, uitrol & nazorg en stuurt op harde deadlines in samenwerking met de stuurgroepen en de juiste stakeholders.  De betreffende kandidaat heeft de benodigde ervaring opgedaan met implementatieprojecten in vergelijkbare ICT organisaties waarbij een wens is dat hij/zjj per direct ingezet kan  worden. Daarbij dient de kandidaat onder hoge druk kunnen presteren en zal de kandidaat in staat moeten  zijn de parate kennis en ervaring direct toe te passen in de praktijk.

 

Achtergrond opdracht

Het SSC-ICT Security Operations Center heeft een standaard oplossing om opdrachtgevers aan te sluiten op het Security Monitoring platform deze dienen projectmatig samen met de klanten te worden gepland waarbij samenwerking in zogeheten multi-diciplinare teams (Agile) waarbij SSC-ICT en de opdrachtgever nauw samenwerken.

Enkele trajecten zijn reeds gestart waarbij projectmatige ondersteuning noodzakelijk is om de doelen te realiseren i.s.m. de SOC architect, ProductOwner en scrummaster.

Naast de aansluiting van nieuwe opdrachtgevers zijn er een tweetal strategisch projecten waarin de dienstverlening van het SSC-ICT SOC een verdere door ontwikkeling doormaakt (zowel organisatorisch als technisch). In deze projecten word o.a. een nieuwe versie van EDR uitgerold alsmede 24x7 dienstverlening ingericht i.s.m. andere organisatieonderdelen.

Functie eisen

 • Prince 2 Foundation (Certificaat)
 • Agile Scrum Foundation (Certificaat)
 • Managing Succesful Programs (MSP) Foundation (Certificaat)

Functie wensen

 • Indien de kandidaat al over een screening B beschikt is dat een grote pre.
 • CISSP ( certificaat )
 • Aantoonbare ervaring als projectmanager binnen de (Rijks)overheid of vergelijkbare ICT organisatie.
 • Relevante en aantoonbare ervaring met Agile-projectmanagement / werken;

Heb je interesse?

Reageer dan via onderstaand formulier of neem contact op met de hiernaast vermelde contactpersoon.

Contactpersoon

Roy Rebergen

Recruiter