Medior Java ontwikkelaar

  • 36 uur
  • Assen
  • 22-05-2023

Opdrachtomschrijving

Als DevOps expert / applicatiebeheerder-ontwikkelaar ben jij verantwoordelijk voor een set van applicaties. Met jouw kennis en vaardigheden ben je tot het volgende in staat:- Je bouwt kleine, maar ook grote wijzigingen op de applicaties die je beheert.- Je bouwt nieuwe applicaties, indien het landschap dit vereist.- Je analyseert productieproblemen en lost ze op, al dan niet in samenwerking met andere afdelingen van DICTU.- Je analyseert, waar voor jouw applicaties, proactief onderhoud gepleegd kan worden.- Je neemt deel aan projecten indien noodzakelijk en neemt projecten over naar beheer.- Je zorgt ervoor dat er updates en upgrades aan je applicatie gedaan worden, zodat deze altijd up-to-date zijn.- Je houdt je vakgebied bij door zelfstudie en bijscholing, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste technieken.- Je bent proactief en aanjager van alles wat er rondom de applicatie die je beheert moet gebeuren, je co├Ârdineert, kleine, maar soms ook grotere zaken.- Je geeft advies aan de scrummaster, productowner, deliverymanager en teamleider.De standplaats is Assen.

Achtergrond opdracht

Via het Klantportaal kunnen de klanten van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) zo'n 200 applicaties online benaderen. Binnen het team zal je samen met andere disciplines zorgdragen voor het ontwikkelen en beheren van dit Klantportaal. Dit klantportaal is ontwikkeld met behulp van het framework Liferay DXP.

Functie eisen

Java, Java EE, Spring Boot

HTML, (S)CSS, JavaScript

Java, Java EE, Spring Boot (expert niveau)

Java programmeren

HTML, (S)CSS, JavaScript

Jira, Maven, Confluence, Jenkins, Git (GitLab)

SOAP/RESTful webservices

Scrum/ Agile


Functie wensen

Communicatief vaardig, proactief (meedenken met de klant), klant/service gerichte instelling, accuraat en stressbestendigPositief ingesteld, team speler, flexibel, geen 9-5 mentaliteit, standvastig, vasthoudendheid Vermogen om de opdrachtgever tevreden te stellen en samen de juiste werkwijze te bepalen.Beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift.

Java Server Faces (JSF)PrimefacesJakarta Enterprise Beans (EJB)Jenkins/GitlabErvaring met Git en MavenHibernateTomcat/Jboss/WildlyApache HTTP Server / Oracle HTTPServerLinuxShell scriptingDocker/OpenshiftDevOps manier van werken


Heb je interesse?

Reageer dan via onderstaand formulier of neem contact op met de hiernaast vermelde contactpersoon.

Reageer voor 11-05-2023 10:00

Contactpersoon