Java ontwikkelaar

  • 36 uur
  • Den Haag
  • 01-02-2023

Opdrachtomschrijving

Deze opdracht omvat naast technisch beheer ook een deel Java ontwikkeling. Het team waarin je terecht komt beheert een aantal JAVA applicaties op verschillende platforms, met name Jboss en Weblogic op linux servers. Het werk omvat het oplossen van problemen en incidenten, aanpassingen aan de software en bijbehorende databases (met name lifecycle management en kleine klantwensen) en het up-to-date houden van de servers en bijbehorende certificaten. Voor deze opdracht zoeken we een veelzijdige zelfredzame kandidaat (aanpakker) die zichzelf staande weet te houden in een grote verscheidenheid aan werkzaamheden, codebases, applicatieservers en database platforms. Je werkt in een Agile team met sprints van 3 weken.

Achtergrond opdracht

Binnen DICTU bestaat een complex Java software landschap, waarvan een deel door dit team wordt beheerd. De leeftijd van deze software varieert van enkele maanden tot meer dan 10 jaar. De meeste applicaties worden in stand gehouden zonder grote functionele wijzigingen, voor sommige (nieuwere) software wordt door de opdrachtgever nog om aanpassingen / uitbreidingen gevraagd. Het team werkt sinds een jaar volgens de agile/scrum en DevOps methodiek en is hierin nog steeds aan het groeien.

Functie eisen

Zelfredzaam (aanpakker), pro-actief, communicatief, geen 9 tot 4 mentaliteit

Ervaring met : Weblogic, Jira, Topdesk, Bash scripting, SSL certificaten, Jenkins, Sonar, Fortifykennis van containertechnologie en continues integration en - delivery

Ervaring met het werken in een agile/scrum omgeving en bekend zijn met de daarbij horende ceremonies

Heb je interesse?

Reageer dan via onderstaand formulier of neem contact op met de hiernaast vermelde contactpersoon.

Reageer voor 13-01-2023 11:00

Contactpersoon