Data Scientist

  • 36 uur
  • Huis ter Heide
  • 01-06-2023
  • 12 maanden

Voor onze klant Defensie zoeken wij een Data Scientist.

Opdrachtomschrijving

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen Bureau Datavoorbereiding/Innovatie van de afdeling Intelligence. De werkzaamheden richten zich op: 

- inzichtelijk maken van de data analyse en datascience mogelijkheden; inventariseren en analyseren van beschikbare data; toepassen van data analyse en datascience methoden en technieken; herkennen van patronen in big data om hiervoor een voorspellend algoritme te ontwikkelen; visualiseren van ontdekte inzichten en voorspellingen.

- analyseren en vertalen van probleemstellingen naar een concreet onderwerp en plan van aanpak; inventariseren en analyseren van (internationale) ontwikkelingen; formuleren en toetsen van vooronderstellingen op juistheid, bruikbaarheid en toepasbaarheid; presenteren en intern publiceren van kennis en resultaten. 

- inventariseren van benodigde informatie; informeren en co√∂rdineren van projecten en projectleden; het toezien op de implementatie van technische ontwerpen en concepten.

Achtergrond opdracht

De veelheid aan informatie neemt toe toe. Op dit moment worden de operationele systemen nog handmatig doorgespit om zo de belangrijkste informatie op te werken tot Intell producten. Dit is dusdanig veel informatie dat het niet lukt om alle incidenten door te lezen. We weten dus op dit moment niet of we belangrijke informatie missen. Laat staan, dat we nu capaciteit hebben voor het aanboren van nieuwe informatiebronnen (bijvoorbeeld, restinformatie uit recherche onderzoeken). Om toekomstbestendig te blijven moeten bepaalde processen worden geautomatiseerd door AI.

Functie eisen

Kandidaat heeft minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring als zelfstand werkend (hieronder wordt

verstaan, de werkzaamheden zelfstandig te kunnen uitvoeren zonder begeleiding) Data Scientist.

 

Functie wensen

  • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het toepassen van data science tooling.

  • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het realseren van end-to-end toepassingen.
  • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het samenwerken in IT project teams.
  • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met data engineering.

Heb je interesse?

Reageer dan via onderstaand formulier of neem contact op met de hiernaast vermelde contactpersoon.

Reageer voor 19-03-2023 11:00

Contactpersoon