Business analist Servicepunt R3

  • 24 uur
  • Kromhoutkazerne Utrecht
  • 01-08-2024
  • 12 maanden

Voor onze klant Defensie zijn wij op zoek naar een Business analist Servicepunt R3

Opdrachtomschrijving

Als business analist ondersteun je de programma manager Servicepunt van het DOSCO om processen te ontsluiten via het Servicepunt. Het servicepunt is het loket in de verschijningsvormen click, call en face waar aanvragers al hun niet-wapensysteem gerelateerde behoeftes kunnen aanvragen. De werkzaamheden bestaan uit het in kaart brengen van alle processen die in scope zijn en deze in overleg met de klanten te optimaliseren. Het optimaliseren van het aanvraagproces bestaat uit het zodanig vormgeven van dit proces dat de aanvraag direct naar de leverancier kan met zo min mogelijk schakels er tussen. De focus zal in het begin vooral liggen op de facilitaire processen, die daarna door BOO-IT ontsloten gaan worden. De werkzaamheden omvatten veel overleg met de defensieonderdelen om tot goede afgestemde processen te komen, waarbij knelpunten opgelost moeten worden. Zaak is om de processen zodanig te prioriteren iom de defensieonderdelen zodat de sprints steeds gevuld zijn met voldoende werkzaamheden.

Achtergrond opdracht

Het programma Servicepunt is al enkele jaren bezig en heeft recent met een afwijkingsrapportage een koerswijziging doorgevoerd. Het geld benodigd voor de komende jaren is vrijgemaakt en de opdracht is verstrekt vanuit de CDS aan COMMIT.

Functie eisen

- Kandidaat heeft minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring in het analyseren en het visueel maken van processen.
- Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het digitaliseren van facilitaire processen, zoals aanvragen catering, reserveringen vergaderzalen, aanvragen vervoer, aanvragen kantoorartikelen, melden defecten gebouwen.
- Kandidaat is in bezit van een Lean management certificaat (green, orange of black)

Kandidaat beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau - 10 jaar

Heb je interesse?

Reageer dan via onderstaand formulier of neem contact op met de hiernaast vermelde contactpersoon.

Contactpersoon