Applicatiebeheerder

  • 32 uur
  • Den Haag
  • 03-07-2023

Opdrachtomschrijving

We zoeken een applicatiebeheerder voor Team Economie en Duurzaamheid in Den Haag. De opdracht betreft het beheren van de technische applicatieomgevingen voor in- en externe softwarepakketen. Hoofdactiviteiten zijn het (laten) oplossen van applicatie/database/infra-problemen, installeren software/updates, patches. Daarnaast ook het uitvoeren Life Cycle Management (LCM) updates en het onderzoeken en (laten) oplossen van infrastructuur/platform/security issues/incidenten. Gewenste skills zijn problemen analyseren, samenwerken en communiceren i.v.m. complexe systemen en afhankelijkheden. Klant RVO is eigenaar van de systemen. DICTU beheert de technische infrastructuur (applicatie hosting) en bewaakt de beschikbaarheid van de gekoppelde systemen (applicatie beheer). De applicatiebeheerder onderhoud contacten met verschillende dictu-teams binnen DICTU, Functioneel Beheer en applicatie-leveranciers en bewaakt de voortgang van technische issues op de applicatie.

Achtergrond opdracht

Voor onze klant RVO onderhoudt DICTU meerdere standaard- en maatwerkapplicaties. Als technisch applicatiebeheerder zul je zelfstandig of samen met collega's verantwoordelijk zijn voor het in stand houden van een aantal applicaties.

Functie eisen

Minimaal 8 jaar ervaring met applicatiebeheer, troubleshooting, installaties voor meerdere applicaties gelijktijdig.

Initiatiefrijk, zelfstandig kunnen werken, goed kunnen plannen/organiseren en samenwerkingsgericht

Uitvoeren Technisch (applicatie) Beheer, proactief beheer, zelfstandig en in samenwerking met IT, Functioneel Beheer, Leverancier oplossen van verstoringen, uitvoeren installaties, Engelse taal

Beheren/onderhouden Installatie/config handleidingen/runbooks

Scrum/ Agile / Devops werken /ITIL

Windows IIS, Linux, MySQL, SQL Server, Loadbalancers

Functie wensen

Ervaring binnen de overheid


Heb je interesse?

Reageer dan via onderstaand formulier of neem contact op met de hiernaast vermelde contactpersoon.

Reageer voor 22-05-2023 10:00

Contactpersoon