1e Ontwerper F5 R2

  • 38 uur
  • Maasland
  • 01-08-2024
  • 6 maanden

Voor onze klant Defensie zijn wij op zoek naar een 1e Ontwerper F5 R2

Opdrachtomschrijving

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de sectie Beveiliging. De sectie garandeert de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens van Defensie en haar ketenpartners, zodat alleen zij altijd en overal kunnen werken met hun gegevens. Daarmee levert de sectie Beveiliging een wezenlijke bijdrage aan de reactiesnelheid en de slagkracht van Defensie en haar ketenpartners. Je werkt binnen een professioneel team van securityspecialisten. Daarin ontwerp jij diverse securityoplossingen, voor deze opdracht gaat het specifiek om het ontwerpen van veilige koppelingen tussen verschillende infrastructuren.

Werkzaamheden:
• het vertalen van de functionele eisen naar een functioneel (deel)ontwerp ;
• het vertalen van het functioneel (deel)ontwerp naar een technisch ontwerp;
• begeleiden van de aanpassingen op bestaande infrastructuur.

Achtergrond opdracht

Expertise benodigd voor de inzet als ontwerper op het generieke koppelvlak Information Exchange Gateway Infrastructure (IEGI) infrastructuur. De huidige capaciteit is onvoldoende om de gevraagde werkzaamheden uit te voeren (voornamelijk koppelingen huidige-IT nieuwe-IT) in het bijzonder omdat we vacatures niet gevuld krijgen. De inhuur is benodigd om tijdig te kunnen (op)leveren en hiermee invulling te geven aan de grote vraag naar koppelingen.

Functie eisen

- Kandidaat heeft minimaal 4 jaar aantoonbare ruime ervaring in de afgelopen 10 jaar in het samenwerken binnen complexe projecten.
- Kandidaat heeft in de afgelopen 10 jaar een certificering voor F5 (minimaal LTM) behaald of is bereid het certificaat te behalen in het 1e jaar gedurende de inhuurperiode.

Kandidaat heeft diepgaande kennis en ervaring op het gebied van routering (BGP en OSPF), switching technieken en netwerkprotocollen (minimaal 3 jaar aantoonbaar in de afgelopen 10 jaar).
Kandidaat heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van firewalls (Checkpoint en/of Fortinet) in diverse configuraties (minimaal 3 jaar aantoonbaar in de afgelopen 10 jaar).
Kandidaat beschikt over ruime vaardigheid in het opstellen van high en low level designs, requirements en acceptatiecriteria (minimaal 2 jaar ervaring aan aantoonbaar in de afgelopen 10 jaar).

Functie wensen

Kandidaat heeft bij voorkeur in de afgelopen 5 jaar aantoonbare hands-on ervaring met implementatie van routing en met name BGP en OSPF op Checkpoint, Fortinet, Cisco, F5 en Juniper. Hands-on wil zeggen de kandidaat heeft zelf praktijkervaring hiermee opgedaan.
Kandidaat heeft bij voorkeur in de afgelopen 5 jaar aantoonbare hands-on ervaring met Firewalls (Fortinet, Checkpoint & Palo Alto) met name virtualisatie en clustering. Hands-on wil zeggen de kandidaat heeft zelf praktijkervaring hiermee opgedaan.
Kandidaat heeft bij voorkeur in de afgelopen 5 jaar aantoonbare hands-on ervaring met F5 proxy's, LTM, GLB, en TLS interceptie. Hands-on d.w.z. de kandidaat heeft zelf praktijkervaring opgedaan.
Kandidaat heeft bij voorkeur in de afgelopen 5 jaar aantoonbare ervaring met het oplossen van verstoringen binnen complexe infrastructuren.
Kandidaat heeft bij voorkeur in de afgelopen 5 jaar aantoonbare ervaring met het analyseren van netwerk traces.
Kandidaat heeft in de afgelopen 10 jaar een certificering voor Fortinet (minimaal NSE4) of Checkpoint (minimaal CCSM) behaald of is bereid het
certificaat te behalen in het 1e jaar gedurende de inhuurperiode.
Kandidaat heeft in de afgelopen 10 jaar een Cisco CCNP/CCNA certificering behaald of is bereid het certificaat te behalen in het 1e jaar gedurende de inhuurperiode.

Heb je interesse?

Reageer dan via onderstaand formulier of neem contact op met de hiernaast vermelde contactpersoon.

Contactpersoon